понедельник, 16 мая 2022 г.

 

7 занять на свіжому повітрі для літніх вечорів

Літні канікули - чудовий час для дітей. Вони можуть вивчати щось нове для себе, знаходити нові захоплення або просто відпочивати перед наступним навчальним роком. У міру того, як погода стає спекотнішою, дітям стає важче виходити на вулицю вдень. Багато батьків також не випускають дітей гуляти вдень, побоюючись теплового удару та інших неприємностей. Можливо, у таких випадках у вас виникає спокуса дозволити дитині цілий день дивитися телевізор або грати в комп'ютерні ігри. Але це не дуже гарна ідея. Ви можете придумати для дитини набагато цікавіші заняття.

7 занять для літніх вечорів для вас і ваших дітей

Ми занадто недооцінюємо літні вечори. Увечері сонце не таке пекуче, повітря прохолодніше, і починає віяти вітерець. У цей час добре проводити час на вулиці, а не перед телевізором. Розглянемо кілька занять, які допоможуть вам зміцнити емоційний зв'язок з дитиною.

1. Катайтеся на велосипедах

Вечірні прогулянки на велосипедах - це чудове заняття, яке сподобається і вам, і вашій дитині. Ви не тільки отримаєте задоволення від катання на велосипеді, а й зробите свій внесок у фізичний розвиток дитини. Також ви можете заохочувати дитину кататися з друзями, а самі зайнятися в цей час своїми справами.

2. Виїздіть на природу і дивіться на зірки

Дитині безсумнівно сподобається ідея не спати всю ніч. Щоб перетворити цю ідею на цікаве заняття, зберіться всією сім'єю і дивіться на зірки. Ви можете виїхати на вихідні на природу за місто. Якщо ви живете в приватному будинку, ви можете поставити намет у дворі. Візьміть з собою їжу і напої. Розкажіть дитині про зірки і планети і навчіть знаходити на небі сузір'я.

Якщо ваша дитина любить пригоди, і ви бачите, що їй подобається таке заняття, ви також можете розповідати їй страшні історії.

Якщо ви вирішили провести літню ніч з дитиною на відкритому повітрі, подумайте про захист від комарів. Використовуйте репеленти або креми від комах - і ніщо не зможе зіпсувати вашу пригоду.

3. Зробіть своїми руками годівницю для птахів

Від спеки страждають не тільки люди, але і тварини. Ми можемо знайти собі притулок у тіні, коли на вулиці спекотно, а тварини - ні. Птахи часто перелітають з місця на місце в пошуках води. Один із способів навчити дитину співчуття - допомогти їй зробити годівницю для птахів. Ви можете повісити її на балконі і наповнити кормом або водою.

Це чудовий спосіб провести час разом з дитиною і створити щось разом своїми руками. Дозвольте дитині прикрасити годівницю, як їй подобається.

4. Влаштуйте пікнік у парку

Ранній вечір - це прекрасний час для того, щоб відправитися на природу. Візьміть з собою трохи їжі для перекусу, бадмінтон або м'яч. Не забудьте про головні убори і сонцезахисний крем. Відкрита місцевість не тільки дозволить дитині побігати і вільно пограти, але й дасть вам трохи часу, коли вам не потрібно буде наглядати за нею. Візьміть з собою книгу і почитайте, поки дитина грається.

5. Сходіть на пляж

Купання і плавання - гарне заняття для літнього вечора. Діти люблять купатися, крім того, вони проявляють фізичну активність, що дуже корисно для здоров'я. Купатися ввечері краще, ніж вранці. Сонце сідає повільніше, ніж піднімається, тому ймовірність того, що дитина обгорить на сонці або отримає тепловий удар, нижча. Купання - це чудовий спосіб охолодитися в кінці спекотного дня.

6. Грайте в бадмінтон або кидайте фрісбі

Поділіться на дві команди і зіграйте всією сім'єю в бадмінтон. Подібні ігри допомагають батькам зблизитися з дітьми. Також ви можете пограти з фрісбі на дитячому майданчику або в найближчому парку. Так ви й ваша дитина будете проявляти фізичну активність, не відчуваючи втоми від спеки. Щоб захистити дитину від укусів комарів, візьміть з собою репеленти або креми від комах.

7. Грайте з дитиною в хованки

Дітям цікавіше грати в хованки ввечері, коли сідає сонце. Увечері шукати тих, хто сховався, стає важче, і від цього грати стає цікавіше. Дозвольте дитині довше пограти з однолітками ввечері. Але при цьому переконайтеся, що вона не піде з двору, і ви будете знати, де вона знаходиться.

Розглянуті заняття дозволять дитині не просиджувати весь час на канікулах перед телевізором або комп'ютером, і дадуть їй можливість підтримувати фізичну активність. Зміцнюйте емоційний зв'язок з дитиною і просто весело проводьте час.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

 Інформація для батьків : " Батькам про покарання" https://rosinka.org.ua/batkam-pro-pokarannya/